Jissses va poppis de blev med naken videos nudå!


Make The Girl Dance Baby Baby Baby

Ni måste se!! ..genialisk video!

Söndag

Vem har sagt att alla nystarter ska vara på måndagar? Känner mig som en fet kossa i två veckors tid bu har jag fullkomligt skitit i vad hur och när jag ätit! Vilket har resulterat i säkert 1kg fetare om inte mer vågar inte ställa mig på vågen. Nu ska jag köra hårt no mercy!! Vill att våren ska komma nu och hjälpa mig lite på traven, fatta va skönt och jogga ute utan att slaska omkring!

Nu är det hejdå med onyttig mat osv! GO GO GO!! Förresten hur går det för er? Saknar era peppande kommentarer!!

Lazy mee

Jag är USEL!! Imorrn kommer jag typ tillbaka då ska jag köra hårt!

Dagens tips VS modellernas Twitter!!

VS- Flickor

http://twitter.com/angelalessandra Alessandra Ambrosio
http://twitter.com/MsSelitaEbanks Selita Ebanks
http://twitter.com/kurkovakarolina Karolina Kurkova
http://twitter.com/Jess_Stam Jessica Stam
http://twitter.com/tyrabanks Tyra Banks

Övriga Celebs

http://twitter.com/OfficialAudrina The Hills Audrina
http://twitter.com/itsmeleighton Gossip Gir Lleighton Meester
http://twitter.com/JessicaSimpson Jessica Simpson
http://twitter.com/LaurenConrad Lauren Conrad
http://twitter.com/nicolerichie Nicole Richie
http://twitter.com/stephaniepratt Stephanie Pratt

Vissa av dessa är verifierade blå markerade efter namnet det betyder att det till största sannolikhet är kändisarna själva som skriver.. enyoy!!

Hjälp!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till jag äter så mkt och kan inte stoppa det det är som jag aldrig sett mat förut, semeldagen idag gjorde det inte bättre. Jag känner mig astaggad vid vissa tillfällen sen rasar min värld bara samman och jag äter ngt litet sen känner jag att jag ändå förstört det och kan äta ännu mer eftersom "skadan redan är skedd" tänker inte ens skriva vad jag ätit idag.. FAIL DAG 4, kanske ska tillägga att det är lingonfuckiiiingvecka påverkar det? ..det måste det göra annars är det ngt allvarligt fel på mig.. jag kommer äta mig till döds eller till att min magsäck sprängs! Jag är RÄDD!

Jag är så jävla tjock just nu!

FAN TJEJER NU MÅSTE JAG SKÄRPA MIG FAIL DAG NR3!!! Å på fredag ska jag komma i en äcklig bal klänning!! HUUURRR??


 

Frukost: Knäckemacka
Lunch: Kyckling bulgur (egengjord lite)
Middag: Lasagne vitt bröd m smör (NONONO)

 

Okej dag så långt men den kom....

 

Övrigt: Chokladkaka m mjukglass Delicatoboll (ÄNNU MER NONONO)

 

 

 

Googlade och hittade precis vad jag ätit!! Vad tänkte jag på?? Jag har problem, jag kan inte säga nej jag är en svag tönt! alla sitter och fikar på jobbet kan jag ju inte bara sitta där som ett fån utan att äta ngt! Stor tjock tönt är jag!!

 

 

SATS nu eehh JAAA!

Over and out!!


Hatar egentligen valentine men..

Happy Valentines day mina kära läsare, tack för att ni finns!

Lördag 13 feb

Jiiises va det går dåligt för mig nu mår skit! Har inget att syselsätta mig med RASTLÖS = MAT = NO NO! Trodde att han skulle höra av sig igår men icke. Så nu ere typ kört.. Känner inte för att gå ut och festa med mina kompisar ikväll, känner inte heller för att sitta hemma och mysa framför tvn klarar inte av frestelsen av allt de äter jag är så svag just nu!! ÅH imorrn är det alla hjärtans dag uschh å blä vad jag hatar det!! Jag är allmänt negativ till allt!

PISSDAGAR!!


Borde gå och träna i ngn timme på SATS så jag kommer på andra tankar.. Ska byta min Oranga bakgrundsfärg också gillar den inte längre får nog bli hallonfärg!


Hur går det för er?

Frestande fredag

Fredag jag hatar fredagar gymmet stänger tidigt, alla köper hem godis! Jag blir frestad och allt går åt helvette.. jag vet att det kommer bli så! Anyhow idag var jag i förebyggande syfte och sprang 25 min på min lunchrast (hinner inte springa mer) -300kcal å lunch hinner jag inte äta så de blev en mini yoghurt och 2 knäckebröd så bra!

Tänkte äta omelett till middag men har ätit de till både lunch och middag för många ggr i veckan så de blev mat som de andra åt tortelini fyyy!


Ska nog va hemma och kolla på film ikväll och stirra mig sönder och samman på mobilen som aldrig får meddelande!


INTAG
Frukost: 2 mörka brödhalvor yoghurt juice
Lunch: 2 knäckebröd m skinka yoghurt
Middag: Tortelini
Övrigt: Döden Digestivkex vindruvor. Glass fruktsallad godis!!!! NOOOO!


Ohhhh!

Cintia Dicker

Dagens tips!!

Va just inne och surfade på apotekets hemsida hitta ett bra erbj man får 2st gratis bioooobiljetter om man köper SB12 :)
Annars har dagen gått sådär har ätit omeletter idag till lunch å middag sen hade vi filmkväll då slank dt ner 8 godisar! Men jag sprang 30 min idag på löppbandet å gymma så whattevveer! But still, jag har nada disciplin!

Hjälp mig hitta klänning!!

Nu har jag lite smått panik, jag ska typ på bankernas nobelfest snart illa riktigt illa! Vet inte vad jag ska ha på mig måste hitta en klänning.. men vart! Absolut inte H&M eller nått fatta va hemsk att komma med en lika dan klänning som ngn annan.. kollar lite på asos.com men jag vill ju gärna testa den innan :( Tips mottages gärna!!

genomskilning& för kort big no no i finansvärlden! annars skitsnygga! ..what to dooo?

SATSar

Nu har jag inte tränat sedan i lördags har varit svin förkyld sedan då men nu känner jag mig bättre! Mot SATS ikväll :) Ska bada bastu sen också såå skönt!!


Godnatt mina söta!


Marisa Miller

är ju stört snygg! älskar hennes kropp men de har ni nog redan hajjat med tanke på hur mkt bilder jag har på henne överallt!
100206M4_MILLER_B-GR_02

Beach 2010 nu kör vi!!


8 feb

INTAG
Frukost: 1 Knäckebröd
Lunch: Morotssoppa (vatten buljong morot lök) 1 knäckebröd
Middag: Sallad ½ kycklingfile colalight
Övrigt: Banan clementin

Idag är jag stört förkyld, så det blir ingen träning, har typ inte ätit ngt idag så det gör iof inget ska nog rocka rockring lite innan jag nattar. Va just och såg Avatar har druckigt så mkt vatten idag så jag höll för fan på att kissa på mig under hela filmen! Mina vänner försökte få med mig ut å dricka öl sen. Jävligt tur att jag hatar öl så jag slapp, sen är jag ju iof väldigt envis av mig vill jag inte något så gör jag det inte, vill jag ngt så gör jag det! Så kan de sitta där sen med sina ölmagar och skratta sig lyckliga!!

shejpa till kroppen

Jag har en spinningcykel hemma som bara står och dammar tror ingen har cyklat på den på minst ½ år nu ska den dammas av och jag ska köörraa :) Inget gym idag, har träningsvärk i rumpan efter gårdagen 40 min järnet på löpbandet. SATS får vänta tills imorgon :)

 

 

Nu har jag ett mission! ..träffade aldrig H igår så nu har jag 1vecka till att shejpa till kroppen!

 

 


7 feb

Gårdagen gick åt helvette boring utekväll massa fula bilder på FB. Kom hem och somnade kl 03.30 allt gick skit! Trodde jag skulle vara bakis imorse men jag drack inte så mkt! Var istället uppe kl 11 och har gjort klart mina utbildningar på jobbet hela dagen! Har inte ätit så mkt idag så de känns ju lite bra iaf!

INTAG
Frukost: 1/2 port havregrynsgröt å ägg.
Lunch: Morotssoppa
Middag: Omelett med tomat och spenat. keso
Övrigt: Clementin


-4 kg

17 november innan jag åkte till thai vägde jag 65,2 nu 2 månader senare väger jag 61,3 wiiihhh idag är jag glad -4kg. varav 3 veckor av dessa var jag i thailand och åt pizza och thaimat varje dag! Nu fick jag ännu mer GO de här ska jag klara! Down to 55!!!
Vilka är med mig?!

Poppis tonight

Ikv ska jag kanske träffa mitt ragg, men innan ska jag gå ut med alla mina favvorit tjejer. Jag har verkligen svårt att ha flera bollar i luften samtidigt. Ikväll är det melodifestival (jag är typ sveriges största sucker för det). Sen ska jag gå ut med mina tjejkompisar (all in night) samtidigt som jag har lovat min co worker att plugga finans med henne imorgon kl 10 (hoho kommer inte gå). Som strössel på allt har mitt ragg bjudit mig på efterfest hos honom men det gällde tydligen inte mina tjejkompisar utan bara mig..

Hur ska kvällen sluta? Så här många scenarier.. va det länge sedan jag var inblandad i! Ikväll är man poppuläääääärr huh!
Nu ska jag gå till gymmet iaf :)
grammy_awards_03_wenn2729603

Utmaning

Fick den av en av mina favvo bloggar

Såhär ska du göra om du fått en award:

* kopiera awarden från min blogg
* länka personen som du fått den av
* berätta sju saker om dig själv
* välj sju bloggar som du vill ge den till
* länka till dem
* lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

1. Jag är jordens största tävlingsmänniska skulle nästan kunna gå över lik för att vinna alla tävlingar jag ställer upp i..

2. ..och som följd av detta är jag också jordens sämsta förlorare. Kanske beror på att jag har spelat på handboll på elitnivå.

3. Jag jobbar inom finans branschen vilket förvånar ALLA när de ser mig irl. Ser tydligen inte ut och passa där. Men jag älskar att slå underifrån och göra otippade saker.
4. Jag älskar också saker som enligt mig själv är omöjliga att få eller ouppnåliga. Det kan gälla allt från killar till utmaningar eller resor. 

5. Jag sitter på tok för mkt vid datorn och tränar aldeless för lite. 

6. Mina bästa prylköp år 2009 var iphone, ny bred säng och bally kängor.

7. Jag älskar choklad och broccoli och kokta morötter över allt annat dock inte tillsammans.

Sju bloggar jag vill tilldela en award (länkningen funkade inte, så jag skrev ut adresserna:

Alla bloggar verkar redan vara utmanade så jag utmanar alla som inte har gjort denna!

4 feb Torsdag

I morgon är jag ledig ska fixa och dona i mitt rum sen ska jag träna på fm. Idag fick jag en väska när jag var på SATS, mkt nöjd har ju typ bott där senaste dagarna :) börjar dock få ont i halsen inte bra :(


Hoppas på utgång i helgen med mitt span but we`ll see! Vad ska ni göra i helgen?



INTAG
Frukost: 2 knäckebröd
Lunch: lite köttbullar potatismos
Middag: havre gryns gröt 1 knäke bröd m keso

Träning SATS sprang 30min -300kcal vattengympa.

 

 


Fröken dubbelmoral

Nu har jag ätit lite godis fröken dubbelmoral talar! Nu går jag och lägger mig! Skitkväll, ingen träning blev det heller....
Olivia Palermo Disappearing Before Our Eyes!

Hur mycket kan man äta på 200 kcal

Dagens tips superbra sida, superbra bilder..
200 Calories of Gummy Bears
Gele björnar 51 grams = 200 Calories
200 Calories (69% of one serving) of Snickers Chocolate Bar
Snickers 41 grams = 200 Calories
200 Calories of Butter
Smör 28 grams = 200 Calories
200 Calories of Honeydew Melon
Melon 553 grams = 200 Calories
200 Calories of Baby Carrots
Morötter 570 grams = 200 Calories

3 feb

INTAG
Frukost: -
Lunch: Halv kycklingfle lite ris å sås
Middag Omelett med spenat och tomat
Övrigt: 10 smarties 1 kaka

 

Såå jävla onödigt äter alltid någon form av godis eller sötsak varje dag! GAAAALEN på mig själv! Har iaf sprungit som en dåre på löparbandet hela veckan mina kostym byxor jag brukar ha på jobbet bara åker ner! Nöjd som tusan! ..min kolllegas byxor sprack idag mkt skoj, tyckte alla!


2 feb Tisdag


INTAG
Frukost: Knäckebröd 1 yoggi
Lunch: halv Kycklingfile 1dl kokt ris.
Middag: -
Övrigt: 1 mini muffin

Träning
?

är INTE naturgodis!

Naturgodis är onyttigare en vanligt godis jag blir såå irritetad på min kompis hon ska vara supernyttig så går hon och köper en fet påse naturgodis.. GAAAALEEET!

Mandel med yoghurtöverdrag innehåller tex ca 570 kcal och 39 g fett/100g, Vanlig ren choklad utan innehåll innehåller ca 550 kcal och 34 g fett/100g
.

1 feb

INTAG
Frukost: Knäckebröd 1 yoggi
Lunch: Ångkokt lax UTAN ris
Middag: Potatismos 2 julkorvar (typ falukorv)
Övrigt: 2 Polly

Träning SATS sprang 30min -300kcal, cross 20 min -120 kcal styrka 10 min rockring 10min



RSS 2.0