kass dag

Allt går katastrof!! Jag läser inte min dietbok, räknar inte kalorier (istället äter jag upp dem) nu ska jag gå och SATSa med min syster haha så kul satsa = träna på sats :) Sviiin sugen på godis är jag också, tur att jag inte har något ätbart innom räckhåll :) Ska kolla på mästarnas mästare eller vad det heter sen tycker det är ganska kul! Det är bra att kolla på tränings program då blir jag otaggad på att äta precis som det ska vara!.. du är vad du äter kan ju vara det ultimata, lyxfällan gillas också!

Vad kollar ni på på tv för att distrahera er?

Kommentarer
Postat av: N

Jag kollar på Sex and the City! Där är dom helt perfa och har allt ^^ Filmen är också skit bra!! Rekomenderas att se om du inte har sett den :)

2010-01-26 @ 19:34:27
URL: http://starve-on.bloggplatsen.se
Postat av: s

älskade supersize vs superskinny när det gick. Det var gryyymt bra! Annars är det väl du är vad du äter eller olika serier med smalisar i ^^



Hoppas du får en bra vecka :)

2010-01-26 @ 19:41:03
URL: http://supersizevssuperskinny.blogg.se/
Postat av: evelina

hahah tjockisholmen och biggest looser äcklade en på ett bra sätt också, och givetvis du är vad du äter. Bara namnet ger ju än rysningar;)

men vem har inte haft en dålig dag. hate it



kram<3

2010-01-26 @ 21:29:41
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: elli

Jag lägger mig alltid och ser på film istället (hehe, hatar reklampauser!) men ser jag på tv älskar jag CSI, NCIS och Biggest Looser :) take care <3

2010-01-28 @ 13:01:39
URL: http://tomorrowcanwait.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0